آریان شناسایی استعدادها، تشویق و بهره مندی از توانمندی مختلف در کتابخانه های عمومی جهت اعتلای توسعه علمی و فرهنگی را یکی از اهداف اصلی برگزاری این جشنواره عنوان کرد و افزود: ابن جسنواره در دوبخش قصه گویی صحنه ای و دیجیتالی در سه سطح ملی، منطقه ای و استانی برگزار می شود.
وی گفت: مسائل روز جامعه، سبک زندگی ایرانی-اسلامی، شعار سال( تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین) و موضوع آزاد محورهای موضوعی این جشنواره است.
آریان با بیان اینکه شعار این جشنوراه «قصه خوب؛ نسل خوب» است، افزود: علاقمندان برای شرکت در جشنواره تا ۳۱ مرداد ماه فرصت دارند پس از ثبت نام در وبگاه، ویدئویی از قصه گویی خود را (حداکثر ۴ اثر) فیلمبرداری و ضبط نموده و به وبگاه جشنواره ارسال میکنند. پس از بررسی آثار ارسالی و داوری افراد واجد شرایط به تفکیک استان انتخاب می شوند.
وی تصریح کرد: عموم مردم مخاطب هدف این دوسالانه هستند که در دو گروه «کتابداران» شامل دانشجویان رشته کتابداری، کتابداران شاغل، نهادی، مشارکتی و... و همچنین تمامی علاقه مندان شامل مادران، مربیان و شاغلان سایر دستگاه ها (شهرداری، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، کانون مساجد و...) به رقابت میپردازند.
بر این اساس علاقهمندان به شرکت در بخش قصهگویی صحنهای باید با فیلمبرداری از قصهگویی خود به صورت حضوری و بر صحنه، بدون استفاده از جلوه های صوتی و تصویری، تدوین و به وبگاه جشنواره ارسال کنند. همچنین علاقهمندان به شرکت در بخش قصه گویی دیجیتال نیز باید قصهگویی خود را در بستر نرم افزار های دیجیتال و به صورت الکترونیکی (ترکیبی از تصویر، ویدئو، متن، صدای قصه گویی، انیمیشن و غیره) تهیه و فایل ویدئویی خود را به وبگاه جشنواره به آدر WWW.SAMAKPL.IR ارسال کنند.